vervangend vervoer

Vervangend vervoer

 

Welke soorten vervangend vervoer biedt Olie&zo aan?

Leenauto
Voor particuliere klanten hebben wij diverse leenauto’s staan. Als je auto bij ons in de garage staat voor onderhoud of een reparatie kun je gratis gebruik maken van een leenauto (je betaald alleen een vergoeding voor de brandstof). Graag vooraf of tijdens het maken van de afspraak aangeven of je van deze service gebruik wilt maken zodat wij de leenauto voor je kunnen reserveren.

Leenbus voor ZZP’ers
Ben jij ZZP-er en kun je geen dag zonder je bus? Speciaal voor ZZP’ers stellen wij een Mercedes Vito busje gratis ter beschikking als je auto bij ons in de garage staat voor onderhoud of reparatie (je betaald alleen een vergoeding voor de brandstof). We gaan er vanuit dat we de bus in dezelfde staat terug krijgen als dat we deze hebben uitgeleend. In dat geval zijn er geen extra kosten aan verbonden. Krijgen we de leenbus sterk vervuild retour, dan zijn wij helaas genoodzaakt de schoonmaakkosten in rekening te brengen. Graag van tevoren aangeven of je van deze service gebruik wilt maken zodat wij de leenbus voor je kunnen reserveren.

Leenfiets
Bij alle vestigingen zijn ook enkele fietsen beschikbaar zodat je eenvoudig weer thuis komt. Graag van tevoren aangeven of je van deze service gebruik wilt maken zodat wij een fiets voor je kunnen reserveren.

Geen vervangend vervoer nodig? 

Haal-en brengservice
Ben je op de dag van de werkplaatsafspraak de gehele dag thuis of op je werk? Dan kun je ook gebruik maken van de haal- en brengservice. Wij halen je auto ’s-ochtends op het gewenste adres op en brengen deze daar aan het eind van de dag ook weer netjes retour. Of breng je auto zelf naar onze garage en laat je door één van onze medewerkers terugbrengen (woonhuis of werk) en weer ophalen zodra de auto gereed is.