yvOTylASaRpHvZGnGKKNUX8txsx6tLkHOD9xh7VV.jpg

Mobiliteitsservice Algemene Voorwaarden

Snel weer op weg als je met je auto stil komt te staan met de Olie&zo Garage mobiliteitsgarantie (pechhulp). Deze geldt voor elke auto die door ons jaarlijks wordt onderhouden. Weigert je auto onverhoopt dan helpen wij je weer op weg. Zowel in Nederland als in het buitenland. Deze pechhulp is gratis voor vast klanten die hun auto jaarlijks door ons laten onderhouden.

Pechhulp in Nederland
Als je in Nederland met pech stil komt te staan, bij huis óf ergens onderweg, is betrouwbare pechhulp één telefoontje verwijderd. Tijdens onze openingstijden bel je gewoon naar je eigen vestiging van Olie&zo. Buiten onze openingstijden bel je in geval van pech naar onze centrale 088-112 1696. Deskundige hulp is dan zo snel mogelijk ter plaatse om je weer op weg te helpen.

Pechhulp in Europa
In bijna heel Europa kun je een beroep doen op onze Mobiliteitsservice. Hiervoor bel je ons op: +31 88 112 1696. Onze alarmcentrale brengt de hulpverlening snel op gang.

Pechhulp als reparatie ter plaatse niet lukt
Het kan gebeuren dat een reparatie ter plaatse niet mogelijk is en je auto naar ons bedrijf moet worden vervoerd. Als blijkt dat directe reparatie niet mogelijk is, dan bepalen we de beste oplossing:

  1. direct transport van je auto naar ons bedrijf
  2. een vervangende auto voor de duur van maximaal 1 werkdag
  3. een hotelovernachting voor jou en je passagiers
  4. een andere vervoersmogelijkheid

Meer weten? Neem contact op voor de voorwaarden.