Aircoservice

Een goed werkende airconditioning is een must het gehele jaar door. Wij adviseren om de airco niet alleen in de zomer te gebruiken maar het hele jaar door. Zet je airco ook in de winter af en toe aan. De circulatie van het koelmiddel zorgt namelijk ook voor de smering van de compressor. Laat minimaal eens per jaar uw airconditioning controleren en voorkom lekkage en onnodige (hoge!) reparatiekosten. 

Waarom airco onderhoud?
De airconditioning zorgt voor een prettig klimaat in de auto. Bij een slecht onderhouden airco-installatie komen echter bacteriën, schimmels en andere micro-organismen door de ventilatie in het interieur van de auto terecht. Deze micro-organismen kunnen nare allergische reacties veroorzaken, zoals niezen, hoesten en irritatie van de ogen.

Ook kan er een onprettige muffe geur ontstaan en beslaan de ruiten van de auto erg snel. Het is voor uw gezondheid, comfort én veiligheid dan ook verstandig uw airconditioning minimaal één keer per jaar te laten reinigen.

Is de airco van uw auto toe aan onderhoud of moet deze bijgevuld worden? Neem contact met ons op of plan direct een afspraak in met behulp van onderstaande button.

Airco onderhoud Olie&zo