Zoekopdrachten

Heb je ons aanbod occasions bekeken, maar je droomauto nog niet gevonden? Wij helpen je graag met het vinden van de gewenste auto. 

Olie&zo heeft een goede naam als het gaat om onderhoud. ‘Gedegen’ en ‘betrouwbaar’, daarover zijn de meeste klanten het eens. Deze waardering komt dikwijls tot uiting bij aanschaf van een gebruikte auto, want wat blijkt: zeer velen geven de voorkeur aan een keuze uit het occasion-aanbod van Olie&zo. Elke auto wordt door Olie&zo uitgebreid geïnspecteerd, tot in de puntjes rijklaar gemaakt en voorzien van Bovag-garantie. 

Het eerste jaar geen onderhoud aan uw auto, daar gaan we voor! Onze occasions zijn slechts een greep uit het totale aanbod. Met onze jarenlange expertise helpen wij je graag bij de selectie van de beste aankoop voor jou. Je kunt ons ook aan het werk zetten om op zoek te gaan naar jouw droomauto. Wij kennen de weg en hebben een groot netwerk als het gaat om occasions.

Wanneer jij je wensen aan ons doorgeeft, helpen wij zoeken naar je nieuwe auto. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of bel om een afspraak in te plannen met Matthieu op 0411-672047. Hij neemt dan uitgebreid de tijd om te inventariseren waaraan jouw droomauto moet voldoen zodat hij daarna gericht voor je op zoek kan.