Diagnose Olie en zo

Storingsdiagnose

 

In auto’s is tegenwoordig heel wat ‘intelligente’ elektronica verwerkt. Als je auto een storingsmelding geeft, is het dan ook niet altijd even makkelijk om te constateren wat er precies mis is en hoe je dit op kunt lossen. Olie&zo beschikt over diverse uitleesapparatuur voor de verschillende merken auto’s.

Specialist in het stellen van diagnoses
Olie&zo Van der Doelen in Schijndel is gespecialiseerd in het stellen van de juiste storing diagnoses. Onze monteurs hebben hiervoor verschillende cursussen en updates gevolgd en hebben hierin een ruime ervaring opgebouwd. In Schijndel beschikken we zelfs over een speciale diagnoseruimte.

In eerste instantie kun je met een storing terecht bij elke Olie&zo Garage. Mocht het nodig zijn om gebruik te maken van de diagnoseruimte in Schijndel dan wordt dit intern geregeld. Door onze uitgebreide ervaring met complexe storingen werken wij veel voor andere garages, autohandelaren en leasemaatschappijen.

Storing in uw elektrische auto?
Het oplossen van storingen in elektrische auto’s is een vak apart. Daarom hebben we bij Olie&zo de juiste cursussen en trainingen gevolgd en zijn we gecertificeerd om diagnoses te stellen, storingen te verhelpen en reparaties uit te voeren aan elektrische auto’s. Zo kunnen we u ook bij een storing in uw elektrische auto snel, deskundig en verantwoord helpen.

Neem contact met ons op voor meer informatie of advies of maak direct een afspraak.