Autohopper Olie&zo in Boxtel en Den Bosch

Eenvoudig en goedkoop een auto of busje huren bij Autohopper Olie&zo in Boxtel of Den Bosch!

Heb je tijdelijk een nieuwe en luxe auto nodig? En wil je hier niet te veel voor betalen? Huur je auto bij Autohopper in Boxtel of Den Bosch.
Wij hebben een uitgebreid aanbod;
- compacte en voordelige auto met Autohopper stickers
- middenklasse of grote auto zonder sticker
- auto's met trekhaak
- bestelauto of bakwagen
- voor één dag, meerdere dagen of shortlease
- interessante zakelijke mobiliteitsoplossingen


Kies hieronder direct de vestiging waar je wilt huren of bel ons voor meer informatie.

Naar de verhuursite van Autohopper Boxtel.

Naar de verhuursite van Autohopper Den Bosch.

Transparant & heldere prijzen

Je kan er bij ons op vertrouwen dat je een scherpe prijs betaalt tegen heldere voorwaarden. De prijs die je ziet, is de prijs die je ook daadwerkelijk betaalt: inclusief btw, inclusief verzekering en inclusief 100 vrije kilometers. Geen addertjes onder het gras dus!

Altijd een jonge en luxe auto of bus die bij jou past

Huur je een Autohopper auto, dan weet je dat deze altijd jong en luxe uitgevoerd is. De meeste auto’s zijn niet ouder dan één jaar, met een aantal uitzonderingen tot maximaal twee jaar. Al onze auto’s en busjes worden natuurlijk goed onderhouden. 

Wil je een auto, bestelbus, verhuiswagen, personenbus of aanhangwagen huren? De mogelijkheden zijn eindeloos! Je huurt bij ons voor een dag, weekend, week, maand of nog langer. En het mooie is, dit kan gemakkelijk en snel online via onze website. Ook ben je altijd welkom in één van onze verhuurshops om de mogelijkheden te bespreken. Wij schenken graag een kopje koffie voor je in. Ook als je zakelijk wilt huren, of gebruik wil maken van mooie shortlease deals kan je bij ons terecht.  Wanneer mogen wij jou verwelkomen?